The United States of America

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » The United States of America » Communication » Лазерне гравіювання

Лазерне гравіювання

Posts 1 to 2 of 2

1

Доброго дня всім. Хочу зробити невелике замовлення на лазерне гравіювання в Києві — потрібна якісна, акуратна робота для подарунку, але зовсім не знаю, де такі послуги взагалі пропонують і чи є місця, які працюють із різними матеріалами. Може хтось підкаже, куди звернутися, щоб не витрачати час на пошук і одразу знайти щось перевірене?

0

2

Я не впевнений на всі сто відсотків, але колись чув від знайомого про одну майстерню, де він замовляв лазерне гравіювання, і залишився задоволений як якістю, так і термінами виконання. На жаль, деталей не пам’ятаю, але в нього був збережений сайт https://awood.com.ua/, здається, саме там вони надають такі послуги. Тож, якщо маєш час, краще просто перейди на сайт і сама подивись усі варіанти, бо там доволі багато інформації про гравіювання та інші роботи, і можна швидко зорієнтуватися, що саме тобі підійде.

0

You are here » The United States of America » Communication » Лазерне гравіювання